Nytårs yogafordybelse

Yogafordybelse for kvinder:Nyt år, ny energi, nye veje

Lørdag d. 6. januar kl. 9:30-16:30 hos Family Zoo på Østerbro

Kom godt ind i det nye år med en fordybelsesdag for kvinder, hvor vi skruer ned for tempoet og op for nærvær, indre sansning og selvomsorg. I løbet af dagen vil Evi guide dig trygt igennem flydende bevægelser, langsomme stræk, restorative hvilestillinger, åndedrætsteknikker, selvmassage, meditation, chanting og yogisk afspænding. De nøje udvalgte praksisser fremmer en følelse at velvære og vitalitet i kroppen, ro og klarhed i sindet, varme og åbenhed i hjertet. Du vil slippe fysiske og mentale spændinger, få fornyet energi og sætte tonen for det nye år. Sammen kommer vi til at reflektere over året der gik og åbne os for alt det vi gerne vil manifestere i 2024.
 
Dagens oversigt:
 
09:15: Ankomst og te
09:30-12:00: Hatha yoga
-Opløftende, udrensende og hjertevarmende yogapraksis
12:00- 13:00: Frokostpause
– vi spiser madpakke eller køber frokost i nærheden
– mulighed for kaffe og te
13:00-14:00: Kvindecirkel
– vi mødes til diskussion og refleksion
14:00-16:30: Yin/Restorativ yoga
– Blid yogapraksis med fokus på ro og fordybelse
16:30: Afslutning
 
Hvem kan deltage?
 
Denne workshop er åben for alle kvinder uanset alder, fysisk form og erfaring med yoga – sammen skaber vi et trygt rum for både erfarne og nye yoginier, så inviter gerne din mor, veninde, datter, søster eller kollega med! Der opstår noget særligt når kvinder fra forskellige generationer og med forskellige erfaringer finder sammen- for at finde hjem til sig selv.
 
Praktisk info og tilmelding
 
Denne workshop finder sted lørdag d. 6. januar kl. 9:30 – 16:30 hos Family Zoo på Østerbro ( Classensgade 11E). Der er begrænset antal pladser (max. 10 kvinder) for at vi kan skabe en nærværende stemning. Gravide kvinder er mere end velkomne.
Din investering for fordybelsesdagen er 890kr, hvis du tilmelder dig inden d. 31. december. Derefter koster det 1190 kr. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk
 
Kom som DU er ❤
LOGO vector KUN måne