Familieyoga forløb

Familieyoga forløb hos FOF Lyngby for voksne og børn 3-6/ 7-11 /12-16 år

Nye forløb starter mandag d. 19. februar 2024 kl. 16:05- 16:50 (3-6-årige), kl. 17- 17:55 (7-11-årige) og kl. 18:05- 19 (12-16-årige).

Ønsker du at tilbringe kvalitetstid med dit barn eller tween/teen samtidig med at I dyrker yoga sammen? Så er det oplagt at deltage i mit familieyogakursus!

I mine forløb vil vi lave yoga der styrker, smiddigør og afspænder båden kroppen og sindet. I vil lære de klassiske yogastillinger og solhilsen at kende, samt en række åndedræts- og mindfulness teknikker. Der vil være tid og plads til parøvelser, yogalege, grin og sjov, samt rolige stunder,  massage, kreative indslag og afspænding.    

Hver yogalektion er bygget op omkring en intention eller et tema, der fanger børnenes interesse.  Vi lærer hinanden at kende og der vil være en genkendelig struktur, som skaber tryghed.

Holdet er åbent for alle, uanset tidligere erfaring, og både forældre og bedsteforældre/ andre omsorgspersoner er velkomne til at deltage.

Praktisk info og tilmelding
 
Mine 12-ugers forløb finder sted hos FOF Lyngby (Lyngby Hovedgade 15 D, 2.) mandag eftermiddag med opstart d. 19 februar.  Tilmeldingen foregår via FOFs hjemmeside.
 

Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til evi@chandrayoga.dk <3

 
LOGO vector KUN måne