Vinterhi yin yoga workshop

Vinterhi yin yoga workshop: Dyb hvile og refleksion

Søndag d. 15. december kl. 10 -13 hos FOF København

Vinteren er tiden for hvile og tilbagetrækning. Det er mørkt og koldt, og naturen går i dvale for at springe ud til foråret. I denne tid har vi også brug for at sætte farten ned, samle kræfter og ”bare være” i vores hule. Det kan føles som at gå helt i stå, men det kan være nødvendigt at prioritere stilhed og refleksion for at få klarhed og retning i livet.
 
I yin yoga er vinteren forbundet med vandelemenet og energibanerne nyrer og blære. Når vandelementet er ude af balance kan vi opleve en følelse af fysisk og mentalt anspændthed, en fælelse af ”at sidde fast” og ikke være i stand til at være i flow med livet.
 

I denne workshop vil du blive guidet trygt og kærligt gennem en stille, indadvent yin og restorativ yoga praksis der fremmer dyb restitution og en dybere kontakt til dig selv. Der vil være fokus på at aktivere og afbalancere nyrer-og blæremeridianerne, som flyder langs hele bagsiden af kroppen, forsiden af maven og indersiden af benene.

Yogastillingerne og åndedrætsteknikker vil hjælpe dig med at slippe på angst og frygt og booste din livsglæde, vitalitet og velvære. Nøje udvalgte restorative stillinger, meditations/refleksionsøvelser og yoga nidra (guidet afspænding) vil give dig mulighed for at kommer i kontakt til dit indre landskab, dine dybere behov og ønsker.

Praktisk info og tilmelding
 

Denne workshop finder sted søndag d. 15. december kl. 10-13 hos FOFs lokaler i centrum af København (Teglgårdstræde 8B, 2.sal). Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet og alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga. Der er plads til max. 14 personer, så stemningen er nærværende . Din investering er 385 kr og du kan tilmelde dig via FOFs hjemmeside:

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig på evi@chandrayoga.dk. 

Kom som DU er <3

LOGO vector KUN måne