Yoga med kvinden i centrum

Yoga for kvindernes velvære og vitalitet

Har du brug for yoga der er tilpasset dine behov som kvinde?

Alle kvinder er velkomne til at deltage i denne 3- timers yogafordybelse der tager udgangspunkt i kvindekroppen og kan bringe mere glæde, balance og vitalitet for kvinder i alle aldre og livsfaser. Det er en nærende yoga praksis i et trygt kvindefælleskab, hvor der bliver skruet ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg.

I denne workshop kommer vi grundigt rundt i hele kroppen for at vække dens energi, styrke og indre visdom. Evi vil guide dig igennem flydende bevægelse og yoga stillinger som er særligt gavnlige for kvinder, og du kan forvente en yoga praksis hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yoga praksis der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil også blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet. Efter den meste aktive del af denne klasse vil der være fokus på ro, hvile og fordybelse med nøje udvalgte restorative stillinger, selv-massage, åndedrætsteknikker og en guidet afspænding særlig skabt for kvinder.

Hvem kan deltage?

Denne workshop er åben for alle kvinder uanset alder, form, kondition og erfaring med yoga – der er plads til både erfarne og nye yoginier, gravide kvinder og dem der ønsker at blive gravide, teenage piger og kvinder i overgangsalder, karrierekvinder og nybagte mødre… så inviter gerne din mor, veninde, datter eller kollega med! Der opstår noget særligt når kvinder fra forskellige generationer og med forskellige erfaringer finder sammen- og finder hjem til sig selv.

Praktisk info og tilmelding

Denne workshop finder sted ca. en lørdag om måneden  kl. 10 – 13 hos Moderliv i hjertet af København (Gothersgade 89, 1. sal). Det er plads til max. 6 kvinder, og alt yogaudstyr findes på stedet- du skal bare medbringe behageligt tøj du kan bevæge dig i. 
Her er de kommende datoer:

  • d. 3. oktober 2020 kl. 10- kl. 13
  • d. 7. november 2020 kl. 10- kl. 13
  • d. 5. december 2020 kl. 10-kl. 13

Prisen for 3-timers ren selvforkælelse er 300 kr og tilmeldingen foregår via email til kontakt@moderliv.dk. Tilmelding er bindende

LOGO chandra yoga