Yoga med kvinden i centrum

Sunday Treat: Yoga for kvinders velvære og vitalitet

Nye datoer i 2024:  søndag d. 4. februar, d. 3. marts, d. 7. april, d. 5. maj og d. 2. juni kl. 10 -13 hos Family Zoo

Alle kvinder er velkomne til at deltage i denne workshop, hvor vi kommer til at skrue ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg. Din vidundelrige kvindekrop kommer til at være i centrum, og du er vekommen til deltage lige præcis som du er.
 
I denne workshop kommer vi grundigt rundt i hele kroppen for at vække dens energi, styrke og vitalitet. Evi vil guide dig igennem flydende bevægelse og yoga stillinger som er særligt gavnlige for kvinder, og du kan forvente en yoga praksis hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yoga praksis der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil også blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet. Efter den meste aktive del af workshoppen vil der være fokus på ro, hvile og fordybelse med nøje udvalgte restorative stillinger, selv-massage, åndedrætsteknikker og en guidet afspænding særlig skabt for kvinder.
 
Hvem kan deltage?
 
Denne workshop er åben for alle kvinder uanset alder, fysisk form og erfaring med yoga – sammen skaber vi et trygt rum for både erfarne og nye yoginier, gravide kvinder og dem der ønsker at blive gravide, teenage piger og kvinder i overgangsalder, nybagte mødre og mødre som er tilbage på arbejde… så inviter gerne din mor, veninde, datter, søster eller kollega med! Der opstår noget særligt når kvinder fra forskellige generationer og med forskellige erfaringer finder sammen- for at finde hjem til sig selv.
 
Praktisk info og tilmelding
 
Denne workshop finder sted første søndag i måneden kl. 10 – 13 hos Family Zoo på Østerbro (Classensgade 11E). Der er begrænset antal pladser (max. 10 kvinder) for at vi kan skabe en tryg og intim stemning.
 
Din investering for 3 timers ren selvforkælelse er 340 kr, hvis du tilmelder dig senest en uge inden workshoppen. Derefter koster det 390 kr. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk 
 
Kom som DU er <3
LOGO chandra yoga