Afstressende workshop

Afstressende og revitaliserende yogafordybelse 

Nye datoer for 2024: søndag d. 21. januar og d. 21. april og kl. 10-13 hos FOF København

I denne workshop vil vi skrue ned for tempoet og sætte fokus på kroppens og sindets velvære. Timen vil foregå i blide toner, og du vil blive guidet gennem en yogapraksis, der har til formål at fylde dig med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Gennem en række flydende bevægelser vil vi prøve at forløse spændinger i de steder i kroppen, hvor stresset sætter sig – primært i skulderne, hofterne, psoas, kæben og ryggen. Alle kroppens led vil blive mobiliseret på en blid måde, så der kan åbnes op for bedre flow af energi gennem hele kroppen. Efter den meste aktive del af workshoppen vil der være fokus på hvile og restitution med nøje udvalgte restorative stillinger, selv-massage og beroligende åndedrætsteknikker.

Vi afslutter med en guidet dybdeafspænding, der kan bringe kroppen og sindet i en tilstand at dyb fred og ro.

Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Praktisk info og tilmelding
 
Denne workshop finder sted søndag d. 21. januar og d. 21. april kl. 10-13 hos FOFs lokaler i centrum af København (Teglgårdstræde 8B, 2.sal). Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet. Der er plads til max. 14 kvinder, så det bliver hyggeligt og nærværende. Din investering er 350 kr og du kan tilmelde dig via FOFs hjemmeside:
 
 
 
LOGO vector KUN måne