Sensommer yin yoga workshop

Sensommer yin yoga workshop: Egenomsorg og restitution

Søndag d. 18 . august kl. 10 -13 hos FOF København

Sensommer er en overgangsæson fra sommerens høj, udadvendte energi til efterårets mere stille og indadvendte energi. Det er en tid til at fordøje sommerens mange indtryk og finde tilbage til vante rytmer og rutiner. Det er en tid hvor vi har brug for at sætte farten ned, vende blikket indad og give både kroppen og sindet extra næring og restitution.

I yin yoga er sensommeren forbundet med jordelemenet og energibanerne mave og milt. Når jordelementet er ude af balance kan vi opleve en følelse af at miste fodfæstet og være plaget af bekymring, nervøsitet og tankemylder.

I denne workshop vi du blive guidet trygt og kærligt gennem en stille, jordnær og meditativ yin yoga praksis som fremmer aktivering af den parasympatiske “hvile og fordøje” nervesystem. Der vil være fokus på at stimulere og afbalancere mave- og miltmeridianerne der løber langs forsiden af kroppen og indersiden af benene.

Yogastillingerne, åndedrætsteknikkerne, enkle selv-massage teknikker, meditations/refleksionsøvelserne og yoga nidra (guidet afspænding) vil fremme harmoni, ro, fokus og jordforbindelse. Alt i alt kan du forvente en praksis i egenomsorg, der vil bringe dig tilbage til dit center, tilbage hjemme til dig selv.

Praktisk info og tilmelding
Denne workshop finder sted søndag d. 18. august kl. 10-13 hos FOFs lokaler i centrum af København (Teglgårdstræde 8B, 2.sal). Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet og alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga. Der er plads til max. 14 personer, så der kan være nærværende stemning. Din investering er 385 kr og du kan tilmelde dig via FOFs hjemmeside:
 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig på evi@chandrayoga.dk. 

Kom som DU er <3

LOGO vector KUN måne