Yoga og overgangsalder

Find vejen ind til din kraft, din visdom og din frihed: en yogaworkshop om alle faser af overgangsalder

Søndag d. 29. oktober og d. 26. november kl. 9:00-17:00 hos KBH Yoga på Østerbo i samarbejde med Louise Timmm fra mammayoga

En kvindes liv er, ligesom selve naturen, præget af mange cyklusser og overgange. Menopause er en stor livsovergang og kan være en tid med store udfordringer- især hvis kvinden mangler viden om de fysiske, psykologiske og spirituelle aspekter af menopausen. Udfordringerne bliver ofte større når der forventes, at kvinden bare kan “fortsætte som normalt” og når hun ikke få støtte og omsorg fra familien, jobbet eller andre kvinder.

I denne workshop skaber vi et frirum, hvor du kan få lov til at være sammen med andre kvinder, dele dine oplevelser og erfaringer med overgangsalderen, og sammen bruger vi dagen på at støtte og inspirere hindanden. Det kan være at du er en kvinde i starten af fyrrerne, der gerne vil forberede dig til den næste stor livsovergang…det kan være at du allerede mærker en del fysiske og psykiske forandringer i forbindelse med din overgangsalder…det kan også være, at du er landet på den anden side, hvor menstuationscyklussen er ophørt. Du er hjerteligt velkommen lige meget hvor du er i din rejse igennem perimenopausen og menopausen.

Louise og Evi vil guide dig trygt og kærligt igennem en bred vifte af yogapraksisser, der er særlige gavnlige for kvinder i overgangsalder og som fremmer nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg. Du vil blive introduceret for sansebaserede open flows og flydende bevægelser, åndedrætsteknikker, restorative hvilestillinger, korte meditationer, selv-massage og yoga nidra. I løbet af dagen vil der også være små oplæg så du kan blive klogere på:

-De 4 fysiske faser i overgangsalder

-De 5 psykologiske faser i overgangsalder

– Østrogen myten

– De gode livsstilsvaner

– Overgangsalderen som en transformationsrejse

Efterfølgende vil du modtage 5 lydfiler/videoer med simple, to-go praksisser, du kan bruge I din hverdag.

Dagens oversigt

09:00 -9:30: Ankomst og te
09:30-12:00: Morgenpraksis og små oplæg
12:00- 13:00: Frokostpause
13:00-14:00: Kvindecirkel- diskussion og refleksion
14:00-16:30: Eftermiddagspraksis og små oplæg
16:30-17:00: Afslutning

Praktisk info og tilmelding

Alle kvinder 35+ er velkomne til at deltage uanset om du mærker tegn på overgangsalderen eller ej. Erfaring med yoga er heller ikke nødvendig. Workshoppen finder sted søndag d. 29. oktober og 26. november kl. 9:00– 17:00 hos KBH Yoga på Østerbro ( Østerbrogade 56E). Der er begrænset antal pladser (max. 10 kvinder), dette for at vi kan skabe en nærværende stemning. Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet, men du er også meget velkommen til at tage eget yogamåtte og/eller tæppe med. Din investering for en hel dags undervisning (d. 29. oktober eller d. 26. november) med små snacks og 5 lydfiler/videoer er 1250 kr. Tilmelding via Louises hjemmeside . Har du spørgsmål kan du skrive til evi@chandrayoga.dk

❤ Kom som DU er ❤ 

LOGO vector KUN måne