Yogaretreat på Ægina

Yogaretreat for kvinder med chakra og yin yoga d. 7.- 14. september på Ægina i Grækenland

Et yogartetreat er en unik mulighed for at trække stikket ud, sætte tempoet ned og genfinde ro, glæde og vitalitet. For 4. år tager vi til den græske ø Ægina for at dyke ned i yogaens univers og nyde livet i fælleskab med andre kvinder, skal du ikke med?
 
Yoga der nærer den kvindelige krop og psyke
 
I dette yogaretreat kommer Evi til at guide dig igennem en 1, 5 times hatha yoga praksis om morgenen og en 1,5 times yin yoga praksis om eftermiddagen med fokus på praksisser som er særligt gavnlige for kvinder. Hver yogatime kommer til at indeholde yoga stillinger/bevægelser, åndedrætsøvelser, meditation, chanting og guidet afspænding. Alle kvinder kan være med uanset alder og erfaring med yoga. Gravide kvinder er mere end velkomne til at deltage, da alle yogapraksisser kan tilpasses den enkelte kvindens behov. Som underviser har Evi en sansebaseret og udogmatisk tilgang til yoga, og hun forsøger at møde kvinderne lige præcis hvor de er.
 
Morgenyoga: En opdagelselsrejse gennem de 7 chakraer
 
Om morgenen kommer vi til at dykke ned i chakraernes visdom. Vi starter ved rodchakraen og vi kommer dag for dag til at bevæge vores opmærksomhed højre op langs rygsjølen og samtidigt dybere ind i os selv. Hver chakra vil vække vores nysgerrighed bestemte steder i kroppen, og vi vil gå på opdagelse i chakraernes fysiske, energetiske, følelselsmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter- fra et kvindeligt perpektiv. Du behøver ikke at vide noget om chakraerne for at kunne deltage.
 
Eftermiddagsyoga: Yin yoga og fordybelse
 
Om eftermiddagen kommer vi til at praktisere yin yoga- en stille, afstressende og meditativ form for yoga, hvor stillingerne holdes i længere tid. Med yin kommer vi til at træne vores evne til at være til stede og mærke os selv- vores fysiske krop, vores åndedræt, vores energi, vores tanker, følelser og de mere subtile aspekter af os selv. Vi afslutter yin timen med meditation og guidet afspænding. Du behøver ikke at have erfaring med yin for at kunne deltage.
 
Ægina- en græsk ø med unikt lys, kunst og historie
 
Ægina er en af de saroniske øer og ligger knap en times sejlads fra Piræus. Det er en frodig lille ø med en rig historie der går tilbage til 3.500 år f.Kr. Hovedbyen Ægina er en havneby med hvide huse og neoklassiske regeringsbygninger fra dengang byen var i en kort periode Grækenlands hovedstand. Øen er kendt for sit lokale pottemageri, pistacienødder, flot lys, gamle ruiner og templer. Det er en ø, hvor der er dejligt at vandre, cykle, bade, spise god mad og kobble af. Stemningen er autentisk og afslappet, og øen har derfor tiltrukket mange kunstnere, forfattere og musikere både fra Grækenland og udlandet, som har slået sig ned for at være en del af et alternativt kunstneristisk fellesskab.
 
 
Irides beach hotel- en fredfyld oase
 
Irides beach hotel ligger i den nordlige side af øen, et par kilometer øst for landsbyen Souvala. Hotellet ligger helt nede ved vandet, omgivet af rå og uspoleret natur. I september plejer der at være så fredeligt, at der er næsten ingen turister at få øje på i nærheden af hotellet. Værelserne er rummelige og har enten balkon og havudsigt, eller privat terrasse i grundetagen. Der er en lille, hyggelig restaurant på hotellet, og der er også et supermarked og et græsk taverna i gåafstand. Hos Irides er der oven i købet swimming pool med saltvand og et helt fantastisk yogaplateau!
 
Du kan læse mere om Irides Beach hotel her: https://www.irides.gr
 
Priser, praktisk info og tilmelding
 
Prisen for cirka 21-timers yogaudervisningen, 7 overnatninger hos Irides og lækker morgenmadsbuffet ser således ud (per person):
 
Economy rooms i grundetagen (begrænset antal):
7.200 kr for eneværelse
5.300 kr for dobbeltværelse
 
Studios (på 1. eller 2. sal):
8.900 kr for eneværelse
6.500 kr for dobbeltværelse
 
Loft studio til 3 personer (på 1. eller 2. sal):
6.000 kr per person
 
Prisen inkluderer ikke flybilletterne til og fra Athen. Man kan finde ret billige billetter hvis man bestiller i god tid. Vær sikker på, at din fly ankommer senest kl. 15, hvis du vil nå at komme til Ægina samme dag, og at din flyafgang på vej hjemme er tidligst kl 12, for at du kan nå at komme til lufthavn. Du kan selvfølgelig også vælge at blive en extra dag i Athen eller på Ægina.
 
 
Der sejler mange færge og flying dolphins til og fra Piraeus om dagen.
Du kan læse mere om hvordan man kommer til Ægina her:
https://www.aeginagreece.com/…/how-to-get-to-aegina…/
 
Tilmelding/info via evi@chandrayoga.dk ❤