Yin og de 7 chakraer

Yin yoga og de 7 chakraer workshop

Nye datoer for 2024: søndag d. 17. marts og d. 16. juni kl. 10-13 hos FOF København

På denne workshops vil vi gå på opdagelse i chakraernes visdom gennem en stille, indadvendt, meditativ yin yoga praksis. Vores rejse starter ved rodchakraen, og vi kommer til at bevæge vores opmærksomhed højere op langs rygsøjlen og samtidigt dybere ind i os selv. Hvert chakra vil vække vores nysgerrighed bestemte steder i kroppen, og vi vil gå på opdagelse i chakraernes fysiske, energetiske, følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter. Udover de fysiske yin stillinger vil vi også benytte åndedrætsteknikker, affirmationer, mudras og mantras, der vækker kontakt til de forskellige chakraer. Vi afslutter med an chakra meditation og en guidet dybdeafspænding.

Workshoppen vil give dig en klar fornemmelse af, hvordan de mange forskellige aspekter af selvet hænger sammen, og hvordan vi kan bringe mere harmoni og balance på den fysiske, energetiske og psykiske plan. Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Praktisk info og tilmelding
 
Denne workshop finder sted søndag d. 17. marts og d. 16. juni kl. 10-13 hos FOFs lokaler i centrum af København (Teglgårdstræde 8B, 2.sal). Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet. Der er plads til max. 14 kvinder, så det bliver hyggeligt og nærværende. Din investering er 350 kr og du kan tilmelde dig via FOFs hjemmeside:
 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig på evi@chandrayoga.dk. 

Kom som DU er <3

 

 

LOGO vector KUN måne