Yin og de 7 chakraer

Yin yoga og de 7 chakraer workshop

Kommende datoer: søndag d. 19. november kl. 10-13 hos FOF Lyngby og søndag d. 10. december kl. 10-13 hos FOF Søborg

På denne workshops vil vi gå på opdagelse i chakraernes visdom gennem en stille, indadvendt, meditativ yin yoga praksis. Vores rejse starter ved rodchakraen, og vi kommer til at bevæge vores opmærksomhed højere op langs rygsøjlen og samtidigt dybere ind i os selv. Hvert chakra vil vække vores nysgerrighed bestemte steder i kroppen, og vi vil gå på opdagelse i chakraernes fysiske, energetiske, følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter. Udover de fysiske yin stillinger vil vi også benytte åndedrætsteknikker, affirmationer, mudras og mantras, der vækker kontakt til de forskellige chakraer. Vi afslutter med an chakra meditation og en guidet dybdeafspænding.

Workshoppen vil give dig en klar fornemmelse af, hvordan de mange forskellige aspekter af selvet hænger sammen, og hvordan vi kan bringe mere harmoni og balance på den fysiske, energetiske og psykiske plan. Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Praktisk info og tilmelding
 
Denne workshop bliver afholdt i samarbejde med FOF København. Søndag d. 19. november er vi hos FOF Lyngby (Lyngby Hovedgade 15 D, 2.) mens søndag d. 10. december er vi hos FOF Søborg (Maglegårds Allé 2-4, 2. sal) kl. 10-13 begge dage.
 
Din investering for 3 timers ren selvforkælelse er 350 kr og tilmeldingen foregår via de følgende links:  
 
Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til evi@chandrayoga.dk <3
 

 

LOGO vector KUN måne