Yin Yoga Massage

Yin yoga velværsbehandling for kvinder

1:1 massage sessions for dyb ro, afspænding og balance

En Yin yoga velværsbehandling varer 1,5 time og foregår fuldt påklædt på en blød madras på gulvet. Den består af blide tryk og træk, assisterende (yin)stræk, tapping, strøg, åndedrætsopmærksomhed, restorative stillinger og guidet afspænding.

Teknikkerne fra yin yoga massage giver kroppen, sindet og nervesystemet mulighed for at give endnu mere slip og komme dybere ind i en tilstand af fred, ro og afspænding. Åndedrættet og energien frigøres, bindevævet smiddigøres og rehydreres, spændingerne løsnes og bevægeligheden i kroppen øges.

Yin yoga massage er en helhedsbehanding med hele dig i fokus, og sammen bliver vi nysgerrige på, hvordan vi kan bringe mere harmoni, balance og velvære på det fysiske, energetiske og psykiske plan.

Alle kan få glæde af en yin yoga massage uanset skader og skavanker i kroppen. Behandlingen kan finde sted hjemme hos mig på Østerbro eller hos dig, hvis du bor i København.

Frem til slutningen af august kan du få 1,5 timers yin yoga massage til en særlig pris (590 kr)- derefter koster det 750kr. Hvis du ønsker at gå endnu dybere og opnå større effekt i forhold til særlige områder i kroppen eller andre ønsker, tilbyder jeg et forløb på 3 gange til en særlig pris (1770 kr).

Skriv gerne til mig på evi@chandrayoga.dk hvis du er nysgerrig, har spørgsmål eller vil booke dig en tid. Jeg glæder mig til at høre fra DIG <3

 

LOGO vector KUN måne