Fødselsworkshop for par

Praktisk fødselsworkshop for par: Bevægelse, åndedræt og partnerens rolle

Kommende datoer: Søndag d. 30. oktober hos Family Zoo på Østerbro
At føde et barn kan være en intens og uforudsigelig rejse. I denne praktiske workshop skaber vi et trygt rum, hvor den gravide kvinde, sammen med hendes partner, får mulighed for at gennemgå en fysiologisk fødsel fra den først ve til babyen bliver født. Dette kan hjælpe den gravide kvinde til at føle sig mere sikker på hendes evner, mere afslappet og mere støttet af hendes partner, uanset hvordan fødslen kommer til at udvikle sig.
 
I løbet af denne workshop vil Evi guide dig og din partner igennem alle fødslens faser (udvidelsesfase, aktiv fase, overgangsfase og pressefase), og I vil få en masse praktiske redskaber til at kunne støtte den naturlige fødselsproces:
 
-Åndedræts- og lydteknikker for de forskellige faser
-Bevægelser og stillinger for de forskellige faser
-Visualiseringer, positive affirmationer og afspænding
-Fødestillinger
-Berøring og massage
-Fødepartnerenss rolle i at støtte moderen fysisk og psykisk

Om underviseren

 
Denne workshop bliver afholdt af Evi Xiromeriti, som er en erfaren yogalærer og mor til 2. Evi har i de sidste 9 år specialiseret sig i gravidyoga, efterfødselsyoga samt fødselsforberedelse. Evi ønsker at hjælpe kvinder med at opleve større selvtillid på deres rejse gennem graviditet, fødsel og moderskab. 

Om det praktiske

Denne workshop finder sted hos Family Zoo på Østerbro (Classensgade 11E) ca. en søndag om måneden kl. 10-12:30.
 
Der er plads til max. 5 par, så vi kan skabe en tryg og intim stemning. Prisen er 550 kr per par, og alle deltagere vil få en lille folder med de vigtigste info, samt en guidet afspænding/visualisering lydfil. Det er bedst at deltage når kvinden er i 3. trimester.
Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil booke dig en plads, send gerne en email til Evi på evi@chandrayoga.dk ❤
LOGO chandra yoga