Fødselsworkshop for par

Fødselsforberedelse for par: Bevægelse, åndedræt og partnerens rolle

At føde et barn kan være en intens og uforudsigelig rejse. I denne praktiske workshop skaber vi et trygt rum, hvor den gravide kvinde, sammen med hendes partner, får mulighed for at gennemgå en fysiologisk fødsel fra den først ve til babyen bliver født. Dette kan hjælpe den gravide kvinde til at føle sig mere sikker på hendes evner, mere afslappet og mere støttet af hendes partner, uanset hvordan fødslen kommer til at udvikle sig.
 
I løbet af denne workshop vil Evi guide dig og din partner igennem alle fødslens faser (udvidelsesfase, aktiv fase, overgangsfase og pressefase), og I vil få en masse praktiske redskaber til at kunne støtte den naturlige fødselsproces:
 
-Åndedræts- og lydteknikker for de forskellige faser
-Bevægelser og stillinger for de forskellige faser
-Visualiseringer, positive affirmationer og afspænding
-Fødestillinger
-Brug af fødebold
-Berøring og massage
-Fødepartnerenss rolle i at støtte moderen fysisk og psykisk

Om underviseren

Denne workshop bliver afholdt af Evi Xiromeriti, som er en erfaren yogalærer og mor til 2. Evi har i de sidste 10 år specialiseret sig i gravidyoga, efterfødselsyoga samt fødselsforberedelse. Evi ønsker at hjælpe kvinder med at opleve større selvtillid på deres rejse gennem graviditet, fødsel og moderskab. 

Om det praktiske

Denne workshop foregår i trygge rammer hjemme hos jer selv. Den varer omkring 3 timer, og vi aftaler  en dag og tidspunkt der passer jer. Det er bedst hvis kvinden er i  starten af 3. trimester. Prisen er 1200kr, og  I vil også få en lille folder med de vigtigste info, samt en guidet afspænding/visualisering lydfil. 
 
Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil booke dig en plads, send gerne en email til  evi@chandrayoga.dk ❤
LOGO chandra yoga