Efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga sammen med din baby

Efterfødselsperioden kan være en tid med store udfordringer, og yoga kan hjælpe dig med at finde ro og finde dig selv igen i selskab med andre nybagte mødre. Vi mødes for at dyrke yoga, trække vejret, grine, snakke og hygge sammmen med babyerne.

Vi kommer til at lave yoga på en sikker dog effektiv måde som styrker, stabiliserer og afspænder kroppen. Der er særligt fokus på at komme i kontakt med bækkenbunden og kernen via det dybe åndedræt, og vi snakker en del om hvordan hensigtsmæssige hverdagsbevægelser (f.eks. når du bærer, leger og giver mad til din baby) og en god kropsholdning kan forebygge eller lindre mange efterfødselsgener. Gennem flydende bevægelser vil vi sørge for at strække kroppen langsomt og blidt for at afspænde nakken, skuldrene, lænden, ryggen og åbne op omkring brystet. Vi afslutter typisk med restorative stillinger og en lille afspænding sammen med din baby som kan virke både afstressende og energigivende.

Hvad med din baby?

Din baby kommer til at blive inkluderet og stimuleret på forskellige måder, så yogatimen bliver så god en oplevelse som muligt for jer begge to. Det kan også være at din baby har bruge for at tage en lur i barnevognen i baggården eller ved siden af dig, og du kan altid amme/ give flaske eller skifte din baby undervejs.

Hvornår kan du gå i gang?

Du kan gå i gang ca. 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel. Det er altid en god ide at tjekke med din læge hvis du er i tvivl. Du kan fortsætte indtil din baby begynder at kravle. Der kræves ikke tidligere erfaring med yoga.

Praktisk info og tilmelding

Evi underviser løbende forløb i efterfødselsyoga om onsdagen kl. 10:10-11:10 hos Family Zoo på  Østerbro (Classensgade 11E). Der er plads til max. 10 kvinder på holdet, og yogatimen tilpasses den enkeltes kvindes behov. Alt udstyr vi skal bruge findes på stedet. Tilmelding via Family Zoos hjemmeside:

Efterfødselsyoga onsdag

Kom som DU er <3

LOGO chandra yoga