Yoga for fertilitet workshop

Yoga for fertilitet workshop lørdag d. 20. august hos Family Zoo

Denne workshop er for dig der ønsker at blive gravid, og vil opleve hvordan yoga kan forberede dig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt til en sund graviditet. Du kan forvente en blid, nærende yoga praksis i et trygt kvindefælleskab, hvor der bliver skruet ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg.

Hvordan virker yoga for fertilitet?

Yoga for fertilitet byder på en holistisk tilgang til din velvære og din fertilitet. I denne workshop kommer Evi til at guide dig trygt igennem:

-Nøje udvalgte flydende bevægelser og langsomme stræk, der kan øge blodgennemstrømning til de reproduktive organer, samtidig med at der forløses spændinger og blokeringer omkring bækkenet, hofterne, lænden, hjertet og skuldrene.

-Åndedrætsteknikker og mantras, der kan beroliger nervesystemet og hjælpe dig med at håndtere stress, frustration og udfordringer.

-Restorative stillinger, der kan balancere nervesystemet, regulere hormonerne og give fornyet energi, overskud og velvære.

-Affirmationer og visualiseringer, der kan styrke din evne til at være positiv og til at stole på dig selv, din krop, din indre kraft og visdom.

-En lang guidet afspænding, der kan bringe kroppen og sindet i en tilstand at dyb fred og ro.

Hvem kan deltage?

Denne workshop er for alle kvinder som ønsker at blive gravide- og tidligere erfaring med yoga er slet ikke nødvendig. Kvinder kommer med hver sin unikke historie, og sammen kan vi skabe et trygt, ikke-dømmende rum, hvor kvinder kan få lov til at være sig selv. Både kvinder i fertilitetsbehandling og kvinder som gerne vil blive gravide naturligt er velkomne til at deltage. Hvis du er tvivl eller har spørgsmål kan du kontakte mig via evi@chandrayoga.dk

Lidt om det praktiske

Denne workshop finder sted lørdag d. 20. august kl. 10- 13 hos Family Zoo på Østerbro (Classensgade 11E). Det er plads til max. 10 kvinder, og alt yogaudstyr findes på stedet- du skal bare medbringe behageligt tøj du kan bevæge dig i. Din investering er 290 kr, hvis du tilmelder dig inden d. 13. august. Derefter koster det 350kr. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk.

Kom som DU er <3

LOGO vector KUN måne