Yoga for fertilitet

Yoga der booster din fertilitet 

Denne workshop er for dig der gerne vil blive gravid, og har lyst til at afprøve på egen krop hvordan yoga kan forberede dig både fysisk og mentalt til en sund graviditet. Du kan forvente en blid, nærende yoga praksis i et trygt kvindefælleskab, hvor der bliver skruet ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg.

Hvordan virker yoga?

Nøje udvalgte flydende bevægelser, langsomme stræk og restorative stillinger øger blodgennemstrømning til de reproduktive organer, samtidig med at der forløses spændinger og blokeringer omkring bækkenet, hofterne, lænden og skuldrene. Åndedrætsteknikker, visualiseringer og guidet afspænding mindsker stress, balancerer nervesystemet og regulerer hormonerne. Yoga kan i det hele taget styrke din evne til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og til at (gen)finde tro på dens indre styrke og visdom.

Hvem kan deltage?

Denne workshop er for alle kvinder som ønsker at blive gravide uanset form, kondition og tidligere erfaring med yoga. Er du i fertilitetsbehandling er du også meget velkommen til at deltage. Hvis du er tvivl eller har spørgsmål kan du altid kontakte Evi på evi@chandrayoga.dk

Lidt om det praktiske

Denne workshop finder sted ca. en lørdag om måneden  kl. 10- 13 hos Moderliv i hjertet af København (Gothersgade 89, 1. sal). Det er plads til max. 6 kvinder, og alt yogaudstyr findes på stedet- du skal bare medbringe behageligt tøj du kan bevæge dig i. Her er de kommende datoer:

  • d. 26. september 2020 kl. 10- kl. 13
  • d. 17. oktober 2020 kl. 10- kl. 13
  • d. 21. november 2020 kl. 10-kl. 13
  • d. 12. december 2020 kl. 10-kl. 13

Prisen er 300 kr og tilmeldingen foregår via email til kontakt@moderliv.dk. Tilmelding er bindende.

LOGO chandra yoga