Urban yogaretreat for kvinder

Urban yogaretreat for kvinder: Livsovergange og naturelementernes kraft

En kvindes liv er, ligesom selve naturen, præget af cyklusser der overlapper eller aflyser hinanden, fx pubertet, menstruation, graviditet, forældreskab og overgangsalder. Der kan også være andre uventede begivenheder, der kan skubbe en kvinde ud af balance, fx et sygdomsforløb, en skilsmisse eller et jobskift. Ηvordan kan yoga, naturelementerne og et kvindeligt fælleskab støtte og inspirere kvinder, når der sker store forandringer i livet? Og kan vi finde en dybere mening i hver især af disse livsfaser?

Yogafordybelse og naturelementernes kraft

 
I løbet af denne weekend kommer vi til at skrue ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg. Evi vil guide dig igennem legende, intuitiv yoga, flydende bevægelser, åndedrætsteknikker, mudras, bandhas, selvmassage, restorative hvilestillinger, meditation, chanting og yogisk afspænding- med stor respekt for hver eneste kvindens ønsker og behov. Vi vil fordybe os i naturelementernes unikke kræfter (jord, vand, ild og luft), og bruge dem som et slags kompas, der kan hjælpe os til bedre at kunne navigere gennem fysiske, følelsesmæssige, mentale, energetiske og spirituelle forandringer i livet.

Kvindeligt fælleskab der støtter og inspirere

 
I løbet af weekenden kommer vi til at sidde i kvindecirkel, for at skabe et frirum, hvor kvinderne kan få lov til at være sig selv, dele oplevelser og erfaringer, støtte og inspirere hindanden. Vi kommer til at reflektere over livets overgange og deres dybere mening, vores feminine kraft og visdom, vores forbundethed med naturen og verden omkring os. Der opstår noget helt særligt når kvinder med forskellige erfaringer og livshistorier finder sammen for at støtte og inspirere hindanden.

Oversigt over weekenden:

Lørdag d. 7. maj:
 
9:30 -10 Ankomst, te og frugt
10:00-12:00: Yogapraksis med inspiration fra jord elementet
12:00- 13:00: Frokostpause
13:00-14:00: Kvindecirkel
14:00-16:00: Yogapraksis med inspiration fra vand elementet
16:00-16:30: Afslutning
 
Søndag d. 8. maj:
 
9:30 -10 Ankomst, te og frugt
10:00-12:00: Yogapraksis med inspiration fra ild elementet
12:00- 13:00: Frokostpause
13:00-14:00: Kvindecirkel
14:00-16:00: Yogapraksis med inspiration fra luft elementet
16:00-16:30: Afslutning

Lidt mere om det praktiske

 
Denne urban yogaretreat finder sted hos Baggårds Ro på Østerbro (Dag Hammarskjolds Alle 42A) lørdag d. 7. og søndag d. 8. maj. Baggårds Ro er et hyggeligt og intimt yogastudio med plads til ca. 10 kvinder.
 
Alle kvinder er velkomne til at deltage uanset alder, form, kondition og tidligere erfaring med yoga. Sammen skaber vi et trygt rum for både erfarne og nye yoginier, gravide kvinder og dem der ønsker at blive gravide, teenage piger og kvinder i overgangsalder, nybagte mødre, kvinder der studerer eller arbejder … kort sagt for alle kvinder, og du er meget velkommen til at invitere din mor, datter, søster, veninde eller kollega med!
 
Din investering for 2-dags yogafordybelse er 1390 kr – og der er early bird rabat hvis du tilmelder dig inden d 23. april (1.090kr). Skriv en email til evi@chandrayoga.dk, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil være med ❤