online klasser/forløb

De 7 Chakraer – en opdagelsesrejse for kvinder (online)

 *** 7 torsdage kl. 19:30-21 (fra uge 7 til uge 13)
 
I dette 7-ugers forløb kommer vi til at dykke ned i chakraernes visdom og opleve på egen krop hvorfor de er relevante for kvinderne i dag.
 
Vores rejse starter ved rodchakraen og vi kommer uge for uge til at bevæge vores opmærksomhed højere op langs rygsjølen og samtidigt dybere ind i os selv. Hver chakra vil vække vores nysgerrighed bestemte steder i kroppen, og vi vil gå på opdagelse i chakraernes fysiske, energetiske, følelselsmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter- fra et kvindeligt perpektiv.
 
Overblik over Chakra-forløbet
 
Session 1: Rodchakra (Uge 7)
 
Rodchakraen er centret for vores basale instinkter og behov. Med opmærksomheden rettet nede mod benene, fødderne og bækkenbunden kommer vi i kontakt med vores fundament for at skabe jordforbindelse, tryghed og stabilitet.
 
Session 2: Hara Chakra (Uge 8)
 
Hara chakraen er centret for livsglæde, kreativitet og nydelse. Vi dykker ned til bækkenet, hofterne og vores feminine center for at skabe mere flow, velvære og vitalitet.
 
Session 3: Solar Plexus Chakra (Uge 9)
 
Solar Plexus Chakra er centret for handlekraft, selvværd og personlige grænser. Vi går på opdagelse i vores kerne og psoas muskel, og vi manifesterer vores iboende kvindelige kraft og udstråling.
 
Session 4: Hjertechakra (Uge 10)
 
Hjertechakraen er centret for egenomsorg, kærlighed og taknemlighed. Vi skaber plads og lethed omkring hjertet, finder hjertets vinger og omfavner os selv med kærlighed og accept.
 
Session 5: Halschakra (Uge 11)
 
Halschakraen er centret for ægte kommunication, personlig udtryk og sandhed. Vi løsner op omkring halsen, nakken og skuldrene, og ved at bruge lyd genfinder vi vores autentiske stemme.
 
Session 6: Det tredje øje (Uge 12)
 
Det tredje øje er centret for indre syn, intuition og visdom. Vi undersøger hvordan vi kan skabe mere ro og klarhed i sindet, for at bedre kunne komme i kontakt med vores iboende visdom.
 
Session 7: Kronechakra (Uge 13)
 
Kronechakraen betragtes til at være centret for dyb fred, lyksalighed og forbundethed. Hvor kommer mon det sidste stop i vores chakrarejse til at føre os hen?
 
Praktisk info
 
Dette forløb er åben for alle kvinder uanset alder, kondition og erfaring med yoga. Gravide kvinder er også meget velkomne til at deltage, for alle yogapraksisser kan tilpasses den enkelte kvindens behov. Som underviser har jeg en sansebaseret og udogmatisk tilgang til yoga, og jeg forsøger at møde kvinderne lige præcis hvor de er.
 
Chakraforløbet finder sted online via Zoom (streaming). Ved tilmelding får du instruksioner og et link tilsendt, det er ganske enkelt. Der er begrænset antal pladser (max. 12 kvinder). Prisen for hele forløbet er 750kr, og du kan få optagelserne tilsendt hvis du bliver forhindret, eller hvis du hellere vil praktisere på et andet tidspunkt.
 
Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk ❤
ugentlige klasser